Oldalak

2012. február 18., szombat

Beindulás!


Az utóbbi időben kacérkodtam a gondolattal, hogy készítek egy saját internes oldalt. Ma végre elhatároztam, hogy belevágok!
A blog címe CreArticle, amely két szóból tevődik össze: Creative = kreatív és Article azaz cikk. A főiskola első hetében az egyik tanárom ezt mondta az órán: „Légy kreatív!” Ez a mondat azóta végigkísér és meghatározó kifejezése az életemnek. Rádöbbentett arra, hogy egész életünk során fontos a kreativitás! Csupa újdonság, ötletesség, játékosság, élettel teli, optimista dolgot jelent számomra! J
„cikk” szó viszont az újságírói mivoltomat tükrözi. Nem tartom magam „NAGY újságírónak”. Nagyon sokat kell fejlődnöm ahhoz, hogy a nyomdokaikban lépjek azoknak, akiket a sajtó berkeiben tisztelek és felnézek.
Ezen az oldalon azokat a megjelent cikkeimet szeretném közzétenni, amelyek kedvesek számomra. Interjúk, riportok, jegyzetek lesznek olvashatók. Emellett saját gondolataimat, érzéseimet és egyéb kreativitásaimat szeretném megosztani Veled, kedves olvasó. Ha tetszik az oldal, akkor látogass meg máskor is, és várom hozzászólásaidat, megjegyzéseidet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése