Oldalak

2012. augusztus 27., hétfő

Hétfői idézet


„Nincs egyetlen pillanat sem az életedben, amikor ne lenne meg mindened, ami a boldogsághoz szükséges. Gondolkodj el ezen egy pillanatra! Boldogtalanságodnak az az oka, hogy arra figyelsz, amid nincs, ahelyett, hogy arra összpontosítanál, amid éppen most van” - 
Anthony de Mello.

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm Neked ezeket a sorokat!
    Nehéz napokat élek mostanában, s jó volt azonosulni a gondolatokkal!A kimondott szónak ereje van, s bizakodom, hogy talán segíteni tud szeretteimen, s talán engem is helyre rak.
    Szép napot!
    Szabi

    Ülj hát le
    Pihenj meg velem
    Ha gondod van, mondd el nekem
    Figyelj rám, bíznod kell bennem
    Titkainkat őrzöm szívemben...csendesen

    VálaszTörlés
  2. Kedves Szabi,
    örülök, hogy ez a pár sor segített Neked, bármi legyen is a probléma oka. Kívánom, a jövőben is erőt meríts e sorokból, és további kellemes böngészést az oldalon! :)
    Kriszta

    U.i.: Köszi az Ossian részletért! :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Krisztina!
    Ismét az Anthony de Mello idézetet olvastam, mikor észrevettem, hogy már 2 megjegyzés van a "Hétfői idézet" után. Nagy örömmel töltött el, hogy Te válaszoltál a válaszomra, csak éppen elbizonytalanodtam abban, hogy kiderült-e számodra, hogy én ki vagyok. A szombati buli óta küldtem a mail címedre egy levelet, kérlek, ha tudsz válaszolj nekem! Lehetséges, hogy a közeljövőben egy kicsit segíteni tudjuk egymás munkáját, én ugyanis a gyógymasszőrködésen kívül színészkedem is.
    Üdvözletem küldöm sok szeretettel: Szabi
    ui.: Skype-n is próbáltalak elérni

    VálaszTörlés