Oldalak

2012. augusztus 27., hétfő

Hétfői idézet


„Nincs egyetlen pillanat sem az életedben, amikor ne lenne meg mindened, ami a boldogsághoz szükséges. Gondolkodj el ezen egy pillanatra! Boldogtalanságodnak az az oka, hogy arra figyelsz, amid nincs, ahelyett, hogy arra összpontosítanál, amid éppen most van” - 
Anthony de Mello.

3 megjegyzés:

 1. Köszönöm Neked ezeket a sorokat!
  Nehéz napokat élek mostanában, s jó volt azonosulni a gondolatokkal!A kimondott szónak ereje van, s bizakodom, hogy talán segíteni tud szeretteimen, s talán engem is helyre rak.
  Szép napot!
  Szabi

  Ülj hát le
  Pihenj meg velem
  Ha gondod van, mondd el nekem
  Figyelj rám, bíznod kell bennem
  Titkainkat őrzöm szívemben...csendesen

  VálaszTörlés
 2. Kedves Szabi,
  örülök, hogy ez a pár sor segített Neked, bármi legyen is a probléma oka. Kívánom, a jövőben is erőt meríts e sorokból, és további kellemes böngészést az oldalon! :)
  Kriszta

  U.i.: Köszi az Ossian részletért! :)

  VálaszTörlés
 3. Kedves Krisztina!
  Ismét az Anthony de Mello idézetet olvastam, mikor észrevettem, hogy már 2 megjegyzés van a "Hétfői idézet" után. Nagy örömmel töltött el, hogy Te válaszoltál a válaszomra, csak éppen elbizonytalanodtam abban, hogy kiderült-e számodra, hogy én ki vagyok. A szombati buli óta küldtem a mail címedre egy levelet, kérlek, ha tudsz válaszolj nekem! Lehetséges, hogy a közeljövőben egy kicsit segíteni tudjuk egymás munkáját, én ugyanis a gyógymasszőrködésen kívül színészkedem is.
  Üdvözletem küldöm sok szeretettel: Szabi
  ui.: Skype-n is próbáltalak elérni

  VálaszTörlés