Oldalak

2013. február 24., vasárnap

Inspirációk #07


Fő a pihenés! 

E heti inspiráció fő témája a pihenés. Az alváson kívül a pihenés is fontos, főleg a rohanós nap után vagy hétvégén – amikor épp megengedhetjük magunknak.


Bizonyára van a lakásunkban egy olyan hely, ahol szívesen megpihenünk. Mindegy, hogy könyvet olvasunk, zenét hallgatunk, tévét nézünk vagy egyszerűen csak lehunyjuk a szemünket és álmodozunk egyet. A legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a mi kis pihenőhelyünkön. Remélhetőleg már nem kell sokat várni a szép, meleg időre és akkor már az udvaron, a kertben vagy a nyaralónál is igénybe vehetjük a kedvenc helyünket.

Ha még nincs kedvenc pihenőhelyünk, vagy nem vagyunk vele teljesen megelégedve, akkor itt az ideje, hogy kialakítsuk magunknak. Nem kell rögtön drága beruházásra gondolni, sokszor elég némi apróság, amivel igazán magunkénak érezhetjük. Egy szép vánkos feldobja a kanapét, ágyat, vagy fotelt. Igazán célszerű egy kis asztalka, amire lerakhatjuk kedvenc könyvünket a gyertyatartó mellé, ami igazán meghittséget sugároz. Tányér süteménnyel, csésze kávéval vagy teával még kellemesebbé tehetjük a magunkra szánt pillanatokat. (A képek klikkre nőnek.)


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése