Oldalak

2014. február 6., csütörtök

Inspirációk #23


„És lőn világosság…”

„Már késő délután volt, mire hazaért a hosszú útról. Kint már sötétedett. Lerakta táskáit, levetette a kabátját, majd felkapcsolta a kis asztali lámpát, amelynek sárga fénye melegséget adott a nappalinak. Fénye nem volt túl erőteljes, inkább misztikus, hiszen a szoba másik felére kellemes homály ült. 

Átöltözött és felvette a kedvenc zokniját. Kiment a konyhába, hogy főzzön egy gyümölcsízű teát. Miután elkészült a forró itallal, tálcán bevitte a szobába, leült a karosszékébe, és kezébe vette félbehagyott regényét. Mielőtt belemerült volna az olvasásba, szemével gyorsan körbenézett a szobában, majd a kis asztalkán lévő elegáns fehér lámpára tekintett. Jó újra az otthon melegét élvezni…”

Lehet a szoba dísze, kiegészítője, kiemelt középpontja, de el is rejthetjük a falba. Külleme egyaránt lehet antik, modern, elegáns vagy épp bohókás, keleties hangulatú, de akár ipari hatású is. Ami fontos, hogy passzoljon a környezetéhez. A mostani összeállításban a különleges lámpa áll a középpontban. Kellemes inspirálódást kívánok! 

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése