Oldalak

2014. március 3., hétfő

Inspirációk #24

Türkiz, te csodás! 


Vidám, élénk, víz elemű, mediterrán hatású szín a türkiz. A tengert és a nyarat juttatja az eszembe. Olvastam róla, hogy gyógyító szín, és nyugtató hatással bír. 

„Ha izgatott lelkiállapotban vagyunk, vagy kényelmetlenül érezzük magunkat idegenek jelenlétében, segíthet, ha viselünk magunkon valami türkiz színűt – ez megvéd minket a lelki békénket veszélyeztető negatív vagy káros hatásoktól. Különösen tanácsos nyilvános szereplésekkor viselni, mivel a zöld és a kék kombinációja nem csak nyitva tartja a kommunikációs csatornákat, hanem harmóniát teremt köztünk és a hallgatóságunk között. A türkiz segíthet abban is, hogy szívünk mélyéről beszéljünk, elmondjuk, mit gondolunk és hogyan érezzük magunkat” – olvasható a fényörvény honlapján.
A honlap szerint, aki ezt a színt választja, bizakodó típus, a világ jóságába vetett gyerekes hite megmaradt felnőttkorára is. Játékos természetű.
Ékszerként, kiegészítőként, de a ruházatban és a smink által is viselhetjük a türkiz színét. Lakásunkat, környezetünket is „megbolondíthatjuk” ezzel a harsány, de egyben nyugtató színnel. Merjünk játszani a színekkel! 
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése