Oldalak

2013. július 17., szerda

Inspirációk #17

Tengermoraj...


Tengernyi szépséget hordoz magában. Egyszerre gyönyörű, mély, és veszélyes, ha épp haragos. Ha nyugodt vizekre evezünk, akkor feltárja magát és megmutatja a benne rejlő szépséget. 

A tengeren a legcsillogóbb a nap fénye. Itt láthatjuk a legszebb naplementét. …és ugyanitt gyűjthetünk kagylót, amire a hétköznapok során, ha ránézünk, akkor halljuk a tenger moraját, a partra vetődő hullámokat, a sós ízét és illatát a levegőben. 
Mindegy, homokos vagy épp kavicsos a part, kellemes, amikor a tenger hullámai elérik a lábfejünket és szinte körbeölelik, megsimogatják. A kék minden árnyalatában tud tündökölni, így nincs két egyforma tenger, de ami a legszebb, hogy ugyanaz mindennap más arcát mutatja meg – ez a természet csodája.
Ha már nem élhetjük mindennapjainkat a tenger közelében, ha nincs módunk minden évben vakációzni a tengerparton, de vágyunk utána, akkor a nyár igazán alkalmas arra, hogy megidézzük a tenger szépségét és varázsát. Lakásunkat pár kiegészítővel és színnel nyáriassá, tenger közelivé tehetjük, de az öltözködésünkben is megjelenhet ez a szimbólum. 




































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése